B
Boelie
Gast
Vandaag heb ik voor de 10de maal de Q in gang gestoken. Wat in het verleden een straf was is nu een feestje met de WMT.
Gisteravond een 50 tal Moink ballen gemaakt volgens (http://rookzondervuur.be/BBQ/moink-balls/) maar wel iets minder groot.
De laatste ribbel uit de diepvries van onze dorpslager. Je kon er haast de krant doorlezen, zo dun. Daar haal ik ze niet meer. Ik moet echt op zoek naar een slagertje die dikkere (buik) ribbels verkoopt. Maar ik heb het bleekblauwe vermoeden dat die nog geboren moet worden hier in het zuidwesten van Belgi?.
Ik denk dat ik het maar eens ga proberen bij beefensteak.nl/ of
meerdanvlees.nl. Hebben jullie daar ervaring mee?
Hier 2 resultaten van vandaag:
De heerlijke MOINK ballekes.
En hier de ribbel met gebakken zoete aardappel en Ewalds witlof (erg lekker maar ik had er iets teveel kaas op gedaan).
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/high-fast/black-angus-rib-eye-met-beurre-de-paris-met-ewalds-witlof-op-eigenwijze/msg122000/#msg122000
Volgende verslag: Morgen Q no. 11 op de agenda met Lamskroon, worteltjes, ook op de gril, en aardappelpuree en Beurre de Paris (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/sauzen-rubs-en-marinades/boter-beurre-de-paris/msg121888/?PHPSESSID=2995a7e5e4df4f7b74c56452d3eec8bb#msg121888).
Voor jullie allen, veel Q genot!
Gisteravond een 50 tal Moink ballen gemaakt volgens (http://rookzondervuur.be/BBQ/moink-balls/) maar wel iets minder groot.
De laatste ribbel uit de diepvries van onze dorpslager. Je kon er haast de krant doorlezen, zo dun. Daar haal ik ze niet meer. Ik moet echt op zoek naar een slagertje die dikkere (buik) ribbels verkoopt. Maar ik heb het bleekblauwe vermoeden dat die nog geboren moet worden hier in het zuidwesten van Belgi?.
Ik denk dat ik het maar eens ga proberen bij beefensteak.nl/ of
meerdanvlees.nl. Hebben jullie daar ervaring mee?
Hier 2 resultaten van vandaag:
De heerlijke MOINK ballekes.

En hier de ribbel met gebakken zoete aardappel en Ewalds witlof (erg lekker maar ik had er iets teveel kaas op gedaan).
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/high-fast/black-angus-rib-eye-met-beurre-de-paris-met-ewalds-witlof-op-eigenwijze/msg122000/#msg122000

Volgende verslag: Morgen Q no. 11 op de agenda met Lamskroon, worteltjes, ook op de gril, en aardappelpuree en Beurre de Paris (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/sauzen-rubs-en-marinades/boter-beurre-de-paris/msg121888/?PHPSESSID=2995a7e5e4df4f7b74c56452d3eec8bb#msg121888).
Voor jullie allen, veel Q genot!