Hallo,
pas nieuw hier, en zo dus het recept van de MOINK Balls ontdekt. Vandaag voor de 1e maal geprobeerd.
Enkel de hoeveelheden aangepast omdat ik er maar een 15tal wou maken om te proberen. Saus en rub op website aangeschaft,
voor de rest gewoon paneermeel gebruikt ipv de gekruide variant. (de gekruide versie hadden ze hier niet)
Dit is het resultaat na een voormiddagje proberen:
foto1: hebben temperatuur bereikt van ca. 60 gr. dus ingesmeerd met de saus.
foto2: terug de weber op, voor de laatste sessie
Foto3: het resultaat
Ging allemaal vrij vlot, alleen het spelen met de temperatuur moet ik nog voldoende onder de knie krijgen. Hij ging langzaam hoger dan 140 a 150 gr.
Voor de rest smaken ze heerlijk.
Benieuwd naar jullie reactie's
Bedankt
Bram
pas nieuw hier, en zo dus het recept van de MOINK Balls ontdekt. Vandaag voor de 1e maal geprobeerd.
Enkel de hoeveelheden aangepast omdat ik er maar een 15tal wou maken om te proberen. Saus en rub op website aangeschaft,
voor de rest gewoon paneermeel gebruikt ipv de gekruide variant. (de gekruide versie hadden ze hier niet)
Dit is het resultaat na een voormiddagje proberen:
foto1: hebben temperatuur bereikt van ca. 60 gr. dus ingesmeerd met de saus.

foto2: terug de weber op, voor de laatste sessie

Foto3: het resultaat

Ging allemaal vrij vlot, alleen het spelen met de temperatuur moet ik nog voldoende onder de knie krijgen. Hij ging langzaam hoger dan 140 a 150 gr.
Voor de rest smaken ze heerlijk.
Benieuwd naar jullie reactie's
Bedankt
Bram