BasBQ
Beef en Steak

Moelleux op de BBQ

 
 

Jupilerman

Kooltjesharker
Berichten
123
Een Moelleux moet je soms goed kunnen timen. Dit receptje leerde ik aan de BBQ Academy in Gavere. Hiermee scoor je bij de vrouwen  B-)











 
Ziet er heerlijk uit!!
 
Heerlijk!! Ik kan ze als molten lava cakes :)
 
prachtige foto's, maar ik ga het toch verplaatsen voor je, zie het recept niet
 
Als die dingen net zo lekker zijn als ze eruit zien, dan zou ik graag het recept daarvan zien. En wel nu :)
 
El Fumarole zei:
Als die dingen net zo lekker zijn als ze eruit zien, dan zou ik graag het recept daarvan zien. En wel nu :)

graag :)

100gr fondantchocolade
100gr suiker
50gr gezeefde bloem
2 eieren
2 eigelen
110gr boter

Meng de eigelen met de eieren en de suiker
klop de suiker even los en meng er de bloem onder totdat je een homogene massa hebt
laat de chocolade smelten met de boter en meng onder het bloemmengsel
boter de vuurvaste vormpjes in en doe er ook wat bloem in
giet het mengsel tot max 3/4 in het vormpje en bak ze 8 min of tot dat er nog een lopende masse is van slechts 1,5 cm zoals op de foto

Enjoy!
 
Staat hij al bij iemand op de to-do-list :D
 
Ja hoor ja hoor ja hoor!! Doet het heeeeeeeel goed! YUMMIE YUMMIE!
 
Zien er fantastisch uit. Bij nigella's Pear pudding is het zelfde effect maar dan in het groot
 
Aiihh, dat ziet er gevaarlijk lekker uit :) En ook maar op de todo lijst geplaatst.
 
Mac zei:
Welke temperatuur houd je hier bij aan Jupilerman ?

Mac

Ik streef naar de 200?C
 
Terug
Bovenaan Onderaan