- Berichten
- 139
Zo mn eerste bbq sessie voor op dit forum is een feit, ik heb mn eerste spareribs op mn 57cm weber ketle bereid. ik heb gekozen voor de rub die bold eagle voor zijn jack daniels ribjes gebruikt heeft de 5-4-3-2-1 rub.

Ik heb de rub 2 uur in laten trekken.
Na 2 uur is het dan zover bbq op temp, ik heb voor de 2,5-1-1 methode gekozen omdat het vrij kleine ribjes waren.
En hier dan het eindresultaat naast mn heerlijke winterse kost, smaak was goed en er zijn nog wel een aantal verbeterpunten.
20140628_171133 by boerharm76, on Flickr


Ik heb de rub 2 uur in laten trekken.

Na 2 uur is het dan zover bbq op temp, ik heb voor de 2,5-1-1 methode gekozen omdat het vrij kleine ribjes waren.

En hier dan het eindresultaat naast mn heerlijke winterse kost, smaak was goed en er zijn nog wel een aantal verbeterpunten.

20140628_171133 by boerharm76, on Flickr