BasBQ
Beef en Steak

m'n eerste pp

 
 
 

HHR

Pitmaster
Berichten
613
Het gaat gebeuren, morgen ga ik m'n eerste pp maken.
De voorbereidingen zijn getroffen, dus morgen aan de bak.

1.jpg

De rub. Een basis pp rub die ik van de site bbq.about.com heb gehaald.

2.jpg

Het stukkie vlees in de rub.

3.jpg

Ze hebben regen voorspelt voor morgen, dus................


Ik ben er klaar voor.  8)
 
Goed voorbereid, komt allemaal goed. Je 1e PP is toch wel erg spannend om te doen, maar geloof me het is allemaal de moeite waard !!
 
spannend hoor, je hebt goede voorbereidingen getroffen zie ik. Een eerste pp is altijd heel erg spannend, hoe laat wil je hem erop gaan leggen? vergeet geen foto's te maken he.
Als je al zover bent en je hebt de tijd is het misschien een optie om er vanavond al mee te gaan beginnen, kost je nu misschien wat nacht rust, maar des te mee plezier heb je morgen
 
Ik ga morgenochtend om een uurtje of half 5 beginnen. Als ik eerder ga beginnen heeft de pp niet lang genoeg in de rub gelegen. Ik hoop alleen dat ik de dome temp. Laag kan houden.
Als ik er niet uit kom kan ik het aan Gerard vragen.
Gaat helemaal goed komen. Die foto'? komen er zeker.
Ik ga nu voor m'n knorretje.  ;D
 
en anders altijd vragen hier op het forum he, zijn er genoeg die je kunnen helpen.
Succes er mee  ;)
 
Gaat helemaal goedkomen. Kheb er helemaal zin in. (om m'n buren uit te roken :D)
 
Je kunt best eerder beginnen hoor 4 uur in de rub is prima bijvoorbeeld. Veel succes maar ik denk dat het best goedkomt zeker als Gerard je nog even komt supporten ;)
 
Hij ligt erop.
Foto's komen na 8 uur, dit om m'n echtgenote niet te storen en te vriend te houden.
Foto's moet ik via de pc plaatsen, tekst kan ik via mijn telefoon doen.

Huidige status:

tijd              vlees              dome
5.00              7                    84
 
Echtgenote is wakker, eerder dan verwacht. ;D
Dus hier komt  een kleine update en een foto.

4.jpg

Dit was om 5 uur vanmorgen.

tijd          vlees          dome
5.00            7                84
6.00            31            116
nu              45            116
 
succes er mee, ik blijf het ook volgen  ;)
 
Gezellig met Gerard bbq-en
2012-07-28085359.jpg


Weer een updaten.

Tijd        vlees      dome
5.00          7              84
6.00          31          116
7.00          49          110
8.00          61          106
9.00          70          111
 
hij gaat snel, geen zone gehad rond de 61 graden?
 
Niet echt.
Hij zit nu rond de 70 graden, gaat nu langzaam. Ik denk dat ie nu in de zone zit.
 
oke, ben heel erg nieuwsgierig naar het resultaat, zal ongetwijfeld goed komen en lekker smaken
 
Terug
Bovenaan Onderaan