boston bud
Vuurmaker
- Berichten
- 66
gisteren pullen pork gemaakt maar dat ging niet zoals ik gewend ben op mijn weber.
probe gemonteerd op rooster en in vlees,120 graden rooster temp maar toen naar 2.5 uur was de kerntemp al 70 graden,en naar inpakken ook al heel snel 88 graden.hoe kan dit?????
hieronder wat fotos
	
		
			
		
		
	
				
			probe gemonteerd op rooster en in vlees,120 graden rooster temp maar toen naar 2.5 uur was de kerntemp al 70 graden,en naar inpakken ook al heel snel 88 graden.hoe kan dit?????
hieronder wat fotos
 
	 
			 
			






 
 
		
 
 
		
 
 
		 Gebruik altijd stukken vlees van circa 2kg, gooi wat stukken eikenhout op de hete houtskool en plaats op de platesetter een aluminium bakje met daarop het RVS rooster. Werkt super!
 Gebruik altijd stukken vlees van circa 2kg, gooi wat stukken eikenhout op de hete houtskool en plaats op de platesetter een aluminium bakje met daarop het RVS rooster. Werkt super!
 
		