- Berichten
- 64
Ik weet niet waar ik moet beginnen, behalve dat ik er veel zin in heb maar ook wel spannend vind.
Ik heb net de barbecue klaar gemaakt en 2 stukken procureur in de rub gezet, rond half 4 gaat de barbecue aan, volgens het Recept van bbq helden zou het dan rond 7 uur klaar moeten zijn en zo niet eten we wat later.
Bbq klaar voor indirecte verhitting:
Voor de rub:
Na de rub:
Dit is mijn eerste draadje hier, op of aanmerkingen hoor ik graag!
En tips zijn ook altijd welkom!
Ik heb net de barbecue klaar gemaakt en 2 stukken procureur in de rub gezet, rond half 4 gaat de barbecue aan, volgens het Recept van bbq helden zou het dan rond 7 uur klaar moeten zijn en zo niet eten we wat later.
Bbq klaar voor indirecte verhitting:

Voor de rub:

Na de rub:

Dit is mijn eerste draadje hier, op of aanmerkingen hoor ik graag!
En tips zijn ook altijd welkom!
