- Berichten
- 822
Na het lezen van het recept van Lin had ik maar een gedachte, dat ga ik de volgende keer maken.
Vanavond was het zover en aangezien ik ook nog wat jodenhaas en nog 1 ribeye steak had liggen heb deze maar gelijk even meegenomen op de BBQ.
Zoals te doen gebruikelijk is het alleen gebeurd als er foto's zijn heb ik er maar weer een fotorapportage van gemaakt.
Voorbereiden van het gehakt volgens het recept.

Met een bakje ballen uitdrukken zodat ze allemaal even groot zijn en dus ook tegelijk gereed

Met spek bekleden



de fik er weer in.....

de opstelling

rookhout in aluminiumfolie in het vuur,

na het aanbrengen van de BBQ saus op meatloafs zijn we klaar om te Q-en

de jodenhaas was als eerste gereed, nog even searen,

ondertussen de de ribeye op het directe vuur gereed gemaakt, en direct daarna waren de mini meatloafs ook gereed (68 graden)

na 10 minuten de jodenhaas aangesneden, (gaf toch nog een beetje vochtvrijgave)

dit eerst verorberd zodat de mini meatloafs verder onder de aluminiumfolie kon doorgaren.
Vervolgens de uitjes erop en het feest kon beginnen.

Het zag er heerlijk uit en het smaakte uitstekend uiteindelijk zijn we rollend van tafel gegaan.
Leuk om te maken en zal zeker nog eens worden herhaald.
Bedankt voor het meekijken.
Vanavond was het zover en aangezien ik ook nog wat jodenhaas en nog 1 ribeye steak had liggen heb deze maar gelijk even meegenomen op de BBQ.
Zoals te doen gebruikelijk is het alleen gebeurd als er foto's zijn heb ik er maar weer een fotorapportage van gemaakt.
Voorbereiden van het gehakt volgens het recept.

Met een bakje ballen uitdrukken zodat ze allemaal even groot zijn en dus ook tegelijk gereed

Met spek bekleden



de fik er weer in.....

de opstelling


rookhout in aluminiumfolie in het vuur,

na het aanbrengen van de BBQ saus op meatloafs zijn we klaar om te Q-en

de jodenhaas was als eerste gereed, nog even searen,

ondertussen de de ribeye op het directe vuur gereed gemaakt, en direct daarna waren de mini meatloafs ook gereed (68 graden)

na 10 minuten de jodenhaas aangesneden, (gaf toch nog een beetje vochtvrijgave)

dit eerst verorberd zodat de mini meatloafs verder onder de aluminiumfolie kon doorgaren.
Vervolgens de uitjes erop en het feest kon beginnen.

Het zag er heerlijk uit en het smaakte uitstekend uiteindelijk zijn we rollend van tafel gegaan.
Leuk om te maken en zal zeker nog eens worden herhaald.
Bedankt voor het meekijken.