- Berichten
- 20.672
Ingredi?nten:
- 2 eieren
- 64 gram bloem (1/2 cup)
- 120 gram melk (1/2 cup)
- 1 theelepel suiker
- 1/2 theelepel zout
- 28 gram boter
- poedersuiker.
Extra: gietijzeren pan van 24cm doorsnede.
Werkwijze:
Zet de barbecue aan, zorg dat het goed heet wordt 225C. Let op de pan moet straks indirect.
Mix de eieren, bloem, melk, suiker en zout tot een glad en luchtig beslag.
Zet de pan indirect in de barbecue en laat de boter erin smelten.
Zorg ervoor dat je de boter goed door de pan laat gaan. Let op goede barbecue handschoenen gebruiken!
Doe nu het beslag in de pan.
Nu moet de deksel dicht en mag je een kwartier lang niet spieken!
Na een kwartier kan je even kijken zonder dat het instort.
Deze mocht nog even en dus nog 10 tot 15 minuten wachten.
En voila:
Bestrooi met een beetje poedersuiker en het feest mag beginnen.
Net als bij pannenkoeken kan je hier eindeloos mee vari?ren.
Eet smakelijk.