- Berichten
- 537
Sinds ik een Weber heb dacht ik dat vlees eigenlijk niet meer kon mislukken op de Q, maar ik krijg het toch voor elkaar :-O
Ik dacht dat dingen als shaslicks en sateh op de directe kant van Q gegrild dienen te worden op hoge temperatuur? Maar bij mij worden ze dan toch (deels) aan de zwarte kant.
Karbonades, hambugers, procureurlapjes, kebab... doe ik allemaal ook op de hete directe kant van de Q en dat gaat allemaal prima. Maar die dingen aan een prikkertje lijken allemaal (te) snel zwart te worden
Wat doe ik hier verkeerd?
Ik dacht dat dingen als shaslicks en sateh op de directe kant van Q gegrild dienen te worden op hoge temperatuur? Maar bij mij worden ze dan toch (deels) aan de zwarte kant.
Karbonades, hambugers, procureurlapjes, kebab... doe ik allemaal ook op de hete directe kant van de Q en dat gaat allemaal prima. Maar die dingen aan een prikkertje lijken allemaal (te) snel zwart te worden

Wat doe ik hier verkeerd?