- Berichten
- 1.856
Ik had laatst ook de dik bevleesde. Waren heerlijk en zeker niet droog. Zonder pekel.Maar is dat echt een vereiste of heb jij zonder pekelen ook goede resultaten met de dikbevleesde ribbetjes?
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ik had laatst ook de dik bevleesde. Waren heerlijk en zeker niet droog. Zonder pekel.Maar is dat echt een vereiste of heb jij zonder pekelen ook goede resultaten met de dikbevleesde ribbetjes?
Afgelopen weekend weer spareribs gemaakt. Dit keer gehaald bij de lokale poelier. Wat een feestje was dat en dat voor 7,95 per kilo. Voor mij niks anders meer.@Wes007 wat is jou definitie van pekel?
Droog pekelen is altijd aan te raden, maar dit moet natuurlijk wel goed doen. In principe wil je de zout toevoegen los van je rub, maar ja de rub verkopers verkopen je liever duur keukenzout . Reden hiervan is dat zout moet inwerken (vocht weer her opnemen en eiwit denatureren). Daarnaast is het voordeel dat je het zoutgehalte los kan regelen van de hoeveelheid rub. Dus voeg zout een dag van te voren toe, en vlak voor het de bbq op gaat even de rub erover (zonder zout).