BasBQ
Beef en Steak

Mijn laatste pulled pork van 2017

 

TheJoster

Stoker
Berichten
416
Tja de 31ste gezellie uitgenodigd voor visite maar wel met de vraag of de BBQ nog aan ging ;-) nja voor uit dan maar...
Twee stukjes procureur van 2.5kg bij beef en steak besteld..

Eergisteren voorbereidingen gedaan.. overtollig vet weg gesneden, ge?njecteerd en in de rub gezet.. en nu op de Q

Nu 12 uurtjes wachten..
63a137fbb00fab01d570761ae9a7fe50.jpg
125bf4b929857f708422a35899db3c04.jpg
578f0ab96a5fd394e00753c6168158bd.jpg
ee7505b63fcaf428d8a9d34e251b0b12.jpg
b541215b4ef27481cadd40be5746e871.jpg
56cdf35f67fdbe23e9970356d0d6eb32.jpg
70e74cb172ce7beb65855a3ba5692f6e.jpg
cc5b4a3e6fb673f63d8f87828fe822bf.jpg
92f5c8ae14fd884f270bce0307d8c7a7.jpg


Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk

 
Mooi verslag tot zo ver, nog even geduld voordat hij klaar is.
Je gaat het nog wel redden van het jaar en in 2018 gewoon weer opnieuw beginnen  ;)
 
:-D ja voor 2018 moet ie wel klaar zijn ;-)
Oh en recept is volgens Big Bob Gibson's BBQ Book: Peach Pork Butt

Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk

 
Zo bijna 3 uur verder en na wat stoeien met de temperatuur verloopt het voorspoedig.
a89152525f7f36cd91f6ea3dac8cfc9c.jpg
a3c77c6c4a7fb1729777ad2958c8d188.jpg


Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk

 
Zo net ff de knorrige bonkjes ingepakt en op naar de 87 graadjes.. nog suggesties of deze iets langer op de Q mogen (aka hoger dan 87c kern)?
7a2810df6b71d69c5fe101fbfc8d4cc7.jpg
554c1ec88b4ac10f64ece390f06b112e.jpg


Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk

 
Bijna op temperatuur.. nog 2 a 3 graadjes.. en Probe staat al op 88 maar denk dat die te dicht bij het schouderbot zit.  Dus houden de andere maar aan..
e71f08141f3744c3db14d57f5ea890c3.jpg
41bd5fdf21478c15d09af1dc376ce7ba.jpg
ccb00db4ba65a2e6b26521e6c49a4d11.jpg


Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk

 
Zo na 9 uurtjes is alles klaar. Rond 20:00 was de 87c gehaald en is knorrige schouder en nek gaan rusten voor 25min
Ondertussen de memphis-style championship red saus gemaakt (uit zelfde boek als pp recept) en deze na het pullen gemixed.
Smaakt heerlijk spicy.. nummertje 148 beetje pittig, beetje niet pittig (https://m.youtube.com/watch?v=Jeerjctn8I0 ;-)).
e64afdf5a201d31192344381a980890d.jpg
e1ea7d20a678f8a36e90e62fc1c5e2fb.jpg
3e897f896434ee82ff424fde862ad7d9.jpg
c29583922abfeebac2809168218e47f3.jpg
9d94228e9f9007545b6554cdcb3897d6.jpg
9fcc81cf98344fbc83d95689ab53c410.jpg
fadc67d800f8da10309e8ffb20fe6e16.jpg


Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk

 
Oh en de puntneus was ook erg ge?nteresseerd in me zo op eens... :-D

Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk

 
Lekker zeg
 
Hahaha. Dus jij wordt ook uitgenodigd met de vraag of je iets van de bbq kan meenemen.
Heel herkenbaar.

Top foto, die laatste.  :D
Is je grootste vriend zo te zien  B-)
 
Ridevi71 zei:
Hahaha. Dus jij wordt ook uitgenodigd met de vraag of je iets van de bbq kan meenemen.
Heel herkenbaar.

Top foto, die laatste.  :D
Is je grootste vriend zo te zien  B-)
:-D jup!

Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk

 
Ziet er prima uit., eet smakelijk straks.
En krijgt je grote vriend ook wat, zo'n smekende blik lijkt me moeilijk te weerstaan. :D
 
Lekkerrr ziet er lekker sappig uit  :)

Hier ook altijd 2 cockers die wachten of er iets valt  :D
 
Heerlijk, hier straks ook de laatste pp van 2017 op het menu.
 
Richard Soeteman zei:
Heerlijk, hier straks ook de laatste pp van 2017 op het menu.
Eet smakelijk! Ik neem aan dat het al klaar is of ga je het nog maken?

Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk

 
Jij ook en al klaar idd. Sinds vrijdag in vacuum, is goed te doen met pp
 
Terug
Bovenaan Onderaan