Wat een heerlijke basis voor een monster van een machine. Wat zijn de afmetingen van de gaarkamer?Bram zei:Ik heb een bouwpakketje gekocht. Via het werk kwam ik iemand tegen die deze BBQ in drievoud aan het bouwen was. En een 4e optioneel. Die 4e is nooit afgebouwd en lag in onderdelen in de werkplaats. Door omstandigheden kon deze Reverce smoker nooit meer afgebouwd worden en heb ik de onderdelen over genomen.
Zodra we aan het project gaan beginnen komt er een draadje.
De schoorsteen kan aan twee kanten gemonteerd worden. Zodat het een offset of reverce smoker is. Verder moet ik nog op zoek naar wat RVS trekkenstaal voor de roosters. En een opzet voor het onderstel verzinnen.
Dus hopelijk ergens in 2020 de mogelijkheid om op een ouwe yank te stoken en voor een weeshuis BBQ klaar te maken.
Ga je er een DIY draadje voor maken?
Ik ga binnenkort ook beginnen met een buis van 125 lang 61 rond en 8mm dik met daaraan vast een zelfde buis van 62,5 lang. Ben benieuwd hoe dat uit gaat pakken. Twijfel ook nog of ik er meerdere lagen roosters in ga maken voor de steak, zalm en ribs sessies.
Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk