- Berichten
- 1.368
ik zie meten is weten! en een lekker duveltje erbijNiet echt BBQ maar mag hier wel denk ik.
Ooni koda 16.
Glasuitvoering.
Nu snel in branden.
Volgende week pizza bakken
Bekijk bijlage 64668

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
ik zie meten is weten! en een lekker duveltje erbijNiet echt BBQ maar mag hier wel denk ik.
Ooni koda 16.
Glasuitvoering.
Nu snel in branden.
Volgende week pizza bakken
Bekijk bijlage 64668
Klopt zeker niet, moet minimaal 400 aangeven na 30 minuten.Thanks.
Meten is weten inderdaad.
Maar denk dat ik een andere infrarood meter moet kopen.
Die ik nu heb is niet juist vrees ik.
Na 30 minuten maximaal vermogen meet ik 240 grC.
Dat klopt niet denk ik.
Welkom bij de club
Thanx. Enkel een moer die zot draait van het handvat, maar daar stuur ik hem niet voor terug. Ik heb hier betere moeren en rondellen liggen.Welkom bij de club
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Morgen komt er van mij een vergelijkbare foto. Mooie uitbreiding van mijn Weber familie
Gefeliciteerd! Mooie aanwinst.Vandaag toegekomen
Bedankt, ik was vergeten dat ik nog zo'n mes nodig had dus nu net eentje besteld!Nieuwe thermometer
Eigenlijk wel een heel net ding voor weinig.
Bekijk bijlage 65603
En deze, een Victorinox uitbeenmes.
Echt scherp, snijdt heel mooi.
Vooral om wat makkelijker de huid van spek enzo te kunnen snijden.
Dat viel met met mijn huidige messen wat tegen, die zijn wel scherp maar ik had te weinig controle ofzo, moeilijk te beschrijven.
Bekijk bijlage 65604
Oh ja, en ook gelijk nog maar een Kevlar anti-snij handschoen erbij
Leek me voor sommige werkjes met zo'n scherp mes wel zo handig.
Bekijk bijlage 65605
Mooi mes!Nu ik dit mes zie...
De vrouw moest deze week nog bij de allomgekende stock in Vladslo (voor degene van de streek). En omdat ik gisteren mijn laatste (voor de zomer) koudgerookte zalm van plan was te maken een keer gekeken bij de messen. Ik probeer altijd een deel van de zalm in blokken te snijden en een ander deel te trancheren, die laatste om mee te doen als beleg op mijn boterhammen.
Lag daar de victorinox 5.4120.30 te lachen en me te verleiden. Liefde op het eerste gezicht, ondertussen ben ik al een tijdje op deze aardbol en dacht ik liefde is blind en hieraan kan je je lelijk mispakken, ga toch een keer kijken of er niemand mooier lacht op het wereldwijde web. 20% goedkoper dan knivesandtools ja dat gaat het worden. We hebben dan ook een match en ondertussen heeft ze haar diensten al bewezen om de zalm te trancheren, als beloning voor haar: Een bad van 40°c waar ze zich schoon kon maken want niemand wil met een visgeur in de kast geplaatst worden.
Dus eigenlijk wil ik gewoon zeggen dat ik blij ben met mijn aankoop en dit voor een scherpe prijs.
Bekijk bijlage 65607