Beef en Steak

Mijn laatste BBQ aanwinst

Ik heb vandaag de Inkbird IBBQ-4BW thermometer binnengekregen. Vergeleken met het Cookperfect debacle is dit echt een verademing. Doet perfect wat ie moet doen. De vertalingen in de app zijn ietwat lachwekkend maar dat zal tzt wel opgelost worden.
 
Ik heb vandaag de Inkbird IBBQ-4BW thermometer binnengekregen. Vergeleken met het Cookperfect debacle is dit echt een verademing. Doet perfect wat ie moet doen. De vertalingen in de app zijn ietwat lachwekkend maar dat zal tzt wel opgelost worden.
Ik vind hem vooral heel erg makkelijk in te stellen via je telefoon fijn dingetje ^^!
 
Omdat bij mijn Weber het rooster ongeveer 5 cm onder de rand ligt krijg ik soms mijn pizzaschep moeilijk onder de pizza. Ik heb al eens een paar kleine bakstenen onder de pizzasteen gelegd maar die slurpen nogal wat warmte op. Na ongeveer een halve dag surfen kwam ik een onderzetter van Valhal tegen. Rond 20 cm, 5 cm hoog en kost niet de hoofdprijs.

vh20ls-trivet-onderzetter-4853-nl-G.jpg
 
Omdat bij mijn Weber het rooster ongeveer 5 cm onder de rand ligt krijg ik soms mijn pizzaschep moeilijk onder de pizza. Ik heb al eens een paar kleine bakstenen onder de pizzasteen gelegd maar die slurpen nogal wat warmte op. Na ongeveer een halve dag surfen kwam ik een onderzetter van Valhal tegen. Rond 20 cm, 5 cm hoog en kost niet de hoofdprijs.

Bekijk bijlage 43069
He, dat is een goed idee. Die heb ik al liggen. Volgende keer doe ik dus de deflector op een rooster op de hoogste stand van de D&C, daar deze op, en dan de pizzasteen.
 
BA02E853-7B12-46D3-AE50-49AF1D57DE63.jpeg

Van lezen wordt je wijzer. Op verschillende bbq fora, waaronder dit forum, wordt de bbq bijbel van Julius Jaspers aangeraden. Vanmorgen dit boek dan maar eens gekocht.
Tevens lag er bij de Lidl nog een BT bbq thermometer in de schappen. Die kon ik niet laten liggen, dit weekend maar eens kijken hoe die werkt.
 
Hoi

Waar heb je deze vandaan?
Ik kan ze alleen bij bbq Europa vinden

Verstuurd vanaf mijn SM-G998B met Tapatalk
Bij vuur en rook Lunteren kun je online bestellen zijn wel prijzig
 
Omdat bij mijn Weber het rooster ongeveer 5 cm onder de rand ligt krijg ik soms mijn pizzaschep moeilijk onder de pizza. Ik heb al eens een paar kleine bakstenen onder de pizzasteen gelegd maar die slurpen nogal wat warmte op. Na ongeveer een halve dag surfen kwam ik een onderzetter van Valhal tegen. Rond 20 cm, 5 cm hoog en kost niet de hoofdprijs.

Bekijk bijlage 43069

Vandaag zag ik een soortgelijke verhoger bij de Makro liggen. Eigenlijk bedoeld voor een Dutch Oven, maar moest meteen aan deze post denken.

Mijn pizza was eindelijk echt PERFECT!!!
Briketten aan de buitenkant rondom, verhoger en dan de pizzasteen. Perfecte bodem nu…

Bedankt voor de tip!
 
Cool, hou op ons de hoogte.
Ik heb dit weekend dezelfde gekocht, maar dan zijn grote broer, de DX1000
Bekijk bijlage 44012
Bekijk bijlage 44013

voorlopig hangt er enkel charcuterie in
PS: als je dit ook wil doen moet je de settings wijzigen, dit staat NIET in de handleiding
als je wil weten hoe, geef maar een gil, dan bezorg ik je de werkwijze.

Binnenkort wil ik trouwens ook eens een stuk dry agen.
wil graag je ervaringen horen...
Ik hoop dat je voor dat geld meer dan enkel droge worstjes erin gaat hangen? :ROFLMAO:;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan