Hallo allemaal,
Ik was bezig in de keuken toen de bak met gehakt op de vloerbedekking viel.
Daarna heb ik een tijd gegoogled en er staat wel dat "heel vlees" wat toch verhit wordt geen kwaad kan omdat verhitten bacteriën dood, maar ik kan (ook in het Engels) niks vinden over gehakt. (Rund)
Hebben jullie een idee of dit nog te redden valt?
Alvast bedankt voor jullie hulp.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
Ik was bezig in de keuken toen de bak met gehakt op de vloerbedekking viel.
Daarna heb ik een tijd gegoogled en er staat wel dat "heel vlees" wat toch verhit wordt geen kwaad kan omdat verhitten bacteriën dood, maar ik kan (ook in het Engels) niks vinden over gehakt. (Rund)
Hebben jullie een idee of dit nog te redden valt?
Alvast bedankt voor jullie hulp.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk