



Goede dag mede bbqers.
Ik ben bezig mijn barrelq te verbouwen zodat ik ook mijn eigen pp of beercanchicken kan maken. Nu ben ik al aardig op weg denk ik zelf maar zou graag tips trucs en advies willen hebben. Ik ben redelijk technisch maar heb geen lasapparaat of zoiets dergelijks.
De deksel is een halve drum van 58cm in diameter. Zoals op de foto's te zien is zitten er twee drie gats ventilatie roosters in. Aan de barrelq is nog niks gedaan omdat ik niet wist hoe ik daar ventilatie op moest aanbrengen. Tot ik hier op het forum kwam en iets zag met kogelkranen. Nu wil ik zoiets ook gaan maken op de barrelq. Alleen zag ik dat de kogel kranen helemaal onderop zaten en vroeg me af of die ook hoger op de pijpen kunnen. Dat scheelt bukken. Nu heb ik nog veel meer vragen maar die komen een andere keer in een ander draadje. Ik hoop dat jullie een blik kunnen werpen op wat ik heb en wat er eventueel veranderd verbeterd kunnen worden ?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk