- Berichten
- 340
Lang geleden dat ik wat postte, maar de bbq gloeit nog steeds vaak
Gisteren heerlijke ribbels opgehaald bij aalvink op de markt hier en er bbq pitboys style ribbels van gemaakt op m'n wsm 37er.
Ribs ingesmeerd met mosterd en daarbovenop de standaard rub met als extra m'n favo chipotle chili smoked powder.
Geen 321 methode maar ouderwets sprayen om het half uur met azijn/appelsap mengsel .. na 4 uurtjes imgesmeerd met Stockyard Southern Blues en nog even een uurtje laten gaan..
en toen was het smullen geblazen. Samen met geroosterde wortelen in tijm, azijn en knoflook en wat gebakken aardappies..
Zonder foto's is niks gebeurd, dus bij deze. Het regende dus een snelle tent is zo gemaakt


Gisteren heerlijke ribbels opgehaald bij aalvink op de markt hier en er bbq pitboys style ribbels van gemaakt op m'n wsm 37er.
Ribs ingesmeerd met mosterd en daarbovenop de standaard rub met als extra m'n favo chipotle chili smoked powder.
Geen 321 methode maar ouderwets sprayen om het half uur met azijn/appelsap mengsel .. na 4 uurtjes imgesmeerd met Stockyard Southern Blues en nog even een uurtje laten gaan..
en toen was het smullen geblazen. Samen met geroosterde wortelen in tijm, azijn en knoflook en wat gebakken aardappies..

Zonder foto's is niks gebeurd, dus bij deze. Het regende dus een snelle tent is zo gemaakt

