- Berichten
- 28
Goedemiddag,
Voor het eerst heb ik mij gewaagd aan het worst maken! Ik heb de venkel worstjes uit de worstbijbel proberen te maken.
Ik ben er al heel snel uit dat mijn volgende aankoop een worstenvuller gaat worden. Ik ben niet zo'n fan van de worstjes vullen met de gehaktmolen.
Uiteindelijk heb ik toch een paar worsten kunnen maken en ze smaakten echt lekker, alleen vond ik de structuur wat gek. Het was niet droog maar wel een beetje korrelig. Iemand een idee wat dat kan zijn?
Weet iemand eventueel ook een goede worstvuller om te beginnen? Ik weet niet goed of ik een horizontale of verticale zal nemen i.v.m. die hoek van de verticale.
Alvast bedankt!
Maarten.
Voor het eerst heb ik mij gewaagd aan het worst maken! Ik heb de venkel worstjes uit de worstbijbel proberen te maken.
Ik ben er al heel snel uit dat mijn volgende aankoop een worstenvuller gaat worden. Ik ben niet zo'n fan van de worstjes vullen met de gehaktmolen.
Uiteindelijk heb ik toch een paar worsten kunnen maken en ze smaakten echt lekker, alleen vond ik de structuur wat gek. Het was niet droog maar wel een beetje korrelig. Iemand een idee wat dat kan zijn?
Weet iemand eventueel ook een goede worstvuller om te beginnen? Ik weet niet goed of ik een horizontale of verticale zal nemen i.v.m. die hoek van de verticale.
Alvast bedankt!
Maarten.