Zaanhoeve
Vuurmaker
- Berichten
- 51
Hallo Allemaal,
In september hebben wij een weekend gehouden met de clan (clash off clans). Erg gezellig weekend met een........rookton van Weber. Wel eens forel gehad uit de rookoven maar nog nooit vlees. Het resultaat was dat wij verbijsterd waren dat men spare ribs nog vlees noemt uit een restaurant. wat een verschil.
Dit resulteerd er in dat ik sindsdien hier en daar lees en kijk naar fabrieks rooktonnen maar ook USD. De beslissing is nu dat we een UDS gaan maken.
Via Marktplaats heb ik 5 drums van 200 ltr. geregeld met afneembare deksel.
ondertussen besteld. sommige onderdelen zijn niet nodig bij de bouw maar anders blijf ik bestellen bij de verschillende zaken:
Qmaster Senior temp. controller
ProQ Probe Eyelets Gromlet
Flex Neck Magnet Mount
Bacon / Spek haak RVS 5 tand
RVS rookhaak Smoker
Grill Pro injector 50ml
kolenmand besteld. Online zijn ze overal uitverkocht.
een deksel van een drum gebruiken als difuserplaat tegen directe hitte
Het is de bedoeling dat hij een vaste opstelling krijgt in de opslagcontainer met een uitvoer door de zijwand.
voor hoofdzakelijk het zicht maar ook voor gelijkmatige toevoer van lucht wil ik de fan van de Qmaster aansluiten op 3 of 4 pijpen van 15 mm zoals je nu vaak ziet op foto's.
Ik twijfel nog om onderin een deur te maken om eventueel kolen of mot te kunnen toevoegen. Dit geeft ook weer kans lekrook. Wat is de ervaring van jullie met een extra deur of juist niet?
In september hebben wij een weekend gehouden met de clan (clash off clans). Erg gezellig weekend met een........rookton van Weber. Wel eens forel gehad uit de rookoven maar nog nooit vlees. Het resultaat was dat wij verbijsterd waren dat men spare ribs nog vlees noemt uit een restaurant. wat een verschil.
Dit resulteerd er in dat ik sindsdien hier en daar lees en kijk naar fabrieks rooktonnen maar ook USD. De beslissing is nu dat we een UDS gaan maken.
Via Marktplaats heb ik 5 drums van 200 ltr. geregeld met afneembare deksel.
ondertussen besteld. sommige onderdelen zijn niet nodig bij de bouw maar anders blijf ik bestellen bij de verschillende zaken:
Qmaster Senior temp. controller
ProQ Probe Eyelets Gromlet
Flex Neck Magnet Mount
Bacon / Spek haak RVS 5 tand
RVS rookhaak Smoker
Grill Pro injector 50ml
kolenmand besteld. Online zijn ze overal uitverkocht.
een deksel van een drum gebruiken als difuserplaat tegen directe hitte
Het is de bedoeling dat hij een vaste opstelling krijgt in de opslagcontainer met een uitvoer door de zijwand.
voor hoofdzakelijk het zicht maar ook voor gelijkmatige toevoer van lucht wil ik de fan van de Qmaster aansluiten op 3 of 4 pijpen van 15 mm zoals je nu vaak ziet op foto's.
Ik twijfel nog om onderin een deur te maken om eventueel kolen of mot te kunnen toevoegen. Dit geeft ook weer kans lekrook. Wat is de ervaring van jullie met een extra deur of juist niet?