BasBQ
Beef en Steak

mijn eerste rookworsten

 
 
 

Leo

Forum Meubilair
Berichten
11.363
eindelijk is het er van gekomen, de eerste rookworsten

een combinatie van de recepten Bert en Piet:





en na 3 uur op de WSM:




hoe de smaak is zal ik jullie vanavond vertellen.

bedankt voor het kijken
 
Die zien er zeer tot zeer zeer smakelijk uit Leo!
 
Dat zijn zeker prachtige rookworsten Leo.  B-)
Er leuk om die ambachtelijke rookworsten van je te zien.

Mac
 
Mooi leo.
Ik zie dat je er toch een probe hebt ingestoken. Wat was nu uiteindelijk de kerntemperatuur?
 
Knopen valt nog niet mee zie ik.
Volgende meeting een workshopje knopen. Doen we gewoon met oude kranten.
Gaat toch om de knoop.
 
Ik kriig hier spontaan een DejaVu  :D
 
Ze zien er top uit Leo!
 
Topworsten Leo!! =D>
 
Mooie worsten Leo!
 
O wat lekker zeg, tenminste Leo, het is avond hoor dus....
 
Mooie worstjes Leo, het gevaar is wel dat je vanaf nu nooit meer andere meer wilt! :D



Bert zei:
Knopen valt nog niet mee zie ik.
Volgende meeting een workshopje knopen. Doen we gewoon met oude kranten.
Gaat toch om de knoop.

Goed idee, loop ik ook altijd mee te klooien!
 
Bert zei:
Knopen valt nog niet mee zie ik.
Volgende meeting een workshopje knopen. Doen we gewoon met oude kranten.
Gaat toch om de knoop.

knopen viel inderdaad niet mee Bert, dus zo'n workshopje lijkt me helemaal prima.

De smaak van de rookworsten was op zich goed, zat ook genoeg rooksmaak aan.
Gisteren waren de worsten zo vochtig dat ik ze voor 24 uur te drogen had gehangen in de koelkast.
maar we waren het er samen over eens dat ze te droog waren.
Wat heb ik fout gedaan of wat ben ik vergeten?

sta open voor alle commentaar of op- en aanmerkingen  :)
 
Leo zei:
Bert zei:
Knopen valt nog niet mee zie ik.
Volgende meeting een workshopje knopen. Doen we gewoon met oude kranten.
Gaat toch om de knoop.

knopen viel inderdaad niet mee Bert, dus zo'n workshopje lijkt me helemaal prima.

De smaak van de rookworsten was op zich goed, zat ook genoeg rooksmaak aan.
Gisteren waren de worsten zo vochtig dat ik ze voor 24 uur te drogen had gehangen in de koelkast.
maar we waren het er samen over eens dat ze te droog waren.
Wat heb ik fout gedaan of wat ben ik vergeten?

sta open voor alle commentaar of op- en aanmerkingen  :)

Is zo moeilijk te zeggen. Te droog begint vaak bij het deeg maken.
Moet ik echt het hele proces vanaf het begin weten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan