Tijdje geleden een procureur in de aanbieding in de lidl. Deze meegenomen om mijn eerste pulled pork te maken.
Ik heb nog niet veel ervaring dus liever een goedkoop stukje vlees om te beginnen.
Na het ontdooien bleek het niet 1 stuk procureur te zijn, maar 3 stukken. Ik heb vervolgens het wedstrijdrecept van Noskos gevolgd.
Deze morgen om 6 uur opgestaan en de weber summit kamado aangestoken. Temperatuurbeheersing had ik al geoefend en is met de weber zeer gemakkelijk.
Om 15.30 uur waren de 2 grootste stukken klaar. De kleinste een half uurtje eerder.
De grote stukken ingepakt en gepulled om 17.30 uur. Lekker klassiek op een broodje met Cole slawe (gekocht), rode ui ingelegd in appelazijn en een augurkje.
Het was een heerlijk broodje.
Verbeterpunten voor volgende keer: 1 groot stuk procureur zodat het vlees minder droog wordt.
De blues hog original saus was voor de dames een beetje te pikant.
Cole slaw zelf maken.
Al bij al niet slecht voor mijn eerste low en slow gerecht.
Ik heb nog niet veel ervaring dus liever een goedkoop stukje vlees om te beginnen.
Na het ontdooien bleek het niet 1 stuk procureur te zijn, maar 3 stukken. Ik heb vervolgens het wedstrijdrecept van Noskos gevolgd.
Deze morgen om 6 uur opgestaan en de weber summit kamado aangestoken. Temperatuurbeheersing had ik al geoefend en is met de weber zeer gemakkelijk.
Om 15.30 uur waren de 2 grootste stukken klaar. De kleinste een half uurtje eerder.
De grote stukken ingepakt en gepulled om 17.30 uur. Lekker klassiek op een broodje met Cole slawe (gekocht), rode ui ingelegd in appelazijn en een augurkje.
Het was een heerlijk broodje.
Verbeterpunten voor volgende keer: 1 groot stuk procureur zodat het vlees minder droog wordt.
De blues hog original saus was voor de dames een beetje te pikant.
Cole slaw zelf maken.
Al bij al niet slecht voor mijn eerste low en slow gerecht.