- Berichten
 - 234
 
Vandaag mijn eerste pulled pork gemaakt. Ik was zelf nog niet tevreden met het eindresultaat maar manlief en de visite wel. Het was een stuk van 2,1 kg. Om 08.04 ging het op de Q, maar was vanmiddag om 13.30 al klaar met een kerntemperatuur van 95 graden. Ingepakt in handdoeken en in de koelbox gedaan. Bij het uitpakken was het nog wel warm maar vond het niet makkelijk om uit elkaar te trekken. Het bleven wat grotere stukken en ik vond het een beetje taai (en ik was het zout vergeten 
).
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
Volgende week ga ik hem nog een keer maken, met minder briketten (temperatuur was constant maar te hoog) en ga rookhout toevoegen.
Andere tips zijn welkom.
	
		
			
		
		
	
				
			Volgende week ga ik hem nog een keer maken, met minder briketten (temperatuur was constant maar te hoog) en ga rookhout toevoegen.
Andere tips zijn welkom.
	
			
			
. Ik heb nog zoveel wensen om uit te proberen voor de Q, mijn hoofd stroomt over maar in ieder geval zondag nog een keer proberen. Ben begonnen met de klauwen maar ben geëindigd met 2 vorken 
. Vindt ze ook erg groot.
		
 en we kijken uit naar het verslag van volgende week (+tips)!
