- Berichten
- 28
Na het zien van alle draadjes met Pulled Porc nu ook maar eens zelf aan de slag. Ik heb hiervoor een stuk Iberico Cabecero gebruikt en bij een kerntemperatuur van 55 graden ingepakt in de folie en bij 88 graden was het een eitje om het vlees uit elkaar te trekken.
Vrouwtje heeft voor de gelegenheid een verse koolsalade samengesteld en dit is zeker niet de laatste keer damn dit is lekker. Maar foto's zeggen meer dan duizend woorden

Iberico Cabecero mooie stukje varken

In de Dry Rub

De Rub is er lekker ingetrokken

Op de BBQ bij 110 graden

ik krijg trek!

De Pulled Porc hmmm zalig beetje vocht met de BBQ saus erdoor gemengd

Op een broodje met vers gemaakte koolsalade ik zeg topper !
Bedankt voor het kijken en reacties zijn altijd welkom voor deze pas beginnende BBQ er
Vrouwtje heeft voor de gelegenheid een verse koolsalade samengesteld en dit is zeker niet de laatste keer damn dit is lekker. Maar foto's zeggen meer dan duizend woorden


Iberico Cabecero mooie stukje varken

In de Dry Rub

De Rub is er lekker ingetrokken

Op de BBQ bij 110 graden

ik krijg trek!

De Pulled Porc hmmm zalig beetje vocht met de BBQ saus erdoor gemengd

Op een broodje met vers gemaakte koolsalade ik zeg topper !
Bedankt voor het kijken en reacties zijn altijd welkom voor deze pas beginnende BBQ er