BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste PP

 
 
 
 

barts

Stoker
Berichten
253
Er is iets misgegaan met se opmaak. Zal het straks even juist in elkaar zetten  :)

Ook ik ben er eindelijk aan toegekomen mijn eerst pp te gaan maken. Helaas zit het nogal tegen maar dat mag de pret niet drukken.

Zondagavond het vlees (3,5kg) uit de vriezer gehaald en in de koelkast gezet. Wilde hem dinsdagavond in de rub zetten bleek het vlees nog een stuk bevroren. Dus een avondje in koud water en 's ochtends maar even in de rub.

eqepy7ad.jpg


Om 8uur het vlees gerubt en de starter gevuld en aangestoken.
ata9asas.jpg


9 uur eindelijk goed op temperatuur en het vlees erop.
dymu4y4u.jpg


2uur later inmiddels 15:15 inpakken op een temp van 80graden. Lijkt allemaal erg soepeltjes te verlopen.
hejege2u.jpg


Nu 8,5 uur op de Q de temp bereikt van 88graden.
Oude folie eraf en de nieuwe erop om een uurtje te rusten ;D

uzujyheq.jpg

zety9yva.jpg


any4adad.jpg


Na een uur rusten.

esene3e3.jpg

vetu8e5y.jpg


En pullen maar ::)
py5u7uqe.jpg


Morgen eventjes de oven in en de Fam kan lekker eten. Uiteraard al ruim voorgeproef smaakt verrukkelijk :D

   
 
Gefeliciteerd met je Knor!
 
dat heb je weer mooi gemaakt
 
Die schildpad op foto 3 lijkt ook wel een stukkie te lusten zo te zien!!
Knorrie verdient!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan