Donderdagochtend ga ik beginen met mijn eerste pp. Ik vind het een uitdaging, vooral omdat ik dit ook nog nooit heb gegeten. Zoals ik bij het rondje even voorstellen heb aangegeven heb ik een deel van een varkensschouder besteld en deze kan ik morgen halen. Vandaag heb ik de volgende rub samengesteld:
5 el paprikapoeder
5 el bruine basterd suiker
3 el grove zeezout
2 tl zwarte peper
2 tl mosterdpoeder
2 tl uienpoeder
1 tl steranijs (zelf gemalen)
1 tl gemberpoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl cayennepeper.
Ik meen me te herinneren dat ik heb gelezen dat ik ongeveer een el rub per pond vlees nodig heb. Ik wil morgenavond het vlees lekker in de rub zetten en dan donderdag morgen nog een keer. Rond 8 uur gaat dan de ot47 aan met een snake. Ik ben benieuwd hoe dit gaat
.Updates volgen.
5 el paprikapoeder
5 el bruine basterd suiker
3 el grove zeezout
2 tl zwarte peper
2 tl mosterdpoeder
2 tl uienpoeder
1 tl steranijs (zelf gemalen)
1 tl gemberpoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl cayennepeper.
Ik meen me te herinneren dat ik heb gelezen dat ik ongeveer een el rub per pond vlees nodig heb. Ik wil morgenavond het vlees lekker in de rub zetten en dan donderdag morgen nog een keer. Rond 8 uur gaat dan de ot47 aan met een snake. Ik ben benieuwd hoe dit gaat
