BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste P.P.

 
 
 

Jeroenwijnholds

Pitmaster
Berichten
678
Vanochtend om 09:45 begonnen,  Ik heb hem gisteravond in Southern Succor Rub gezet. Wat ik  uiteraard weer van Dennis zijn site heb geplukt.
mezy8uqe.jpg

nazydy5u.jpg

Hij is 2,5 kilo en komt van de makro.
aze7y5ad.jpg

hy6utame.jpg

Aardappelen waren op dus maar een uitje gebruikt.

09:45:  kern 15 / Dome 86
10:15.          26 /.          99
10:45.          43 /.        103
11:45.          62 /.        110
12:30.          70 /.        110

Gaat wel erg hard dacht ik zo, weet iemand of dit normaal is?
Of kan de zone ook komen in de 70 graden?
Groet
 
Ja hoor, daar zit hij pas ;)
 
Ow en waarom heb je hem niet op je bovenrooster? Werkt een stukje makkelijker.
 
Gaan vanmiddag nog wat ribbetjes bij, als hij toch aan staat
;-)
En dank je ik dacht dat de zone rond de 65 was.
 
Ziet er goed uit, ga je hem inpakken?
 
dat ziet er lekker uit, wordt een feestmaal vanmiddag
 
Ik hoop het heb het ook nog nooit gegeten.

13:30    Dome 113. Kern 74
14:00.              113.        76
 
dan is de spanning extra hoog, en wordt het zeker dubbelop genieten, altijd heel spannend zo'n eerste keer
 
Ik zeg strak inpakken in twee lagen alluminiumfolie
 
Dank je!
120 / 84 krijg de temperatuur niet meer lager, hij zit onder bijna dicht denk dat ie een millimeter open staat
 
Bovenkant ook wat sluiten ;) E zit er nog water in je bak?
 
Ok? sorry voor de wat late reactie maar was ook bezig met mijn tuin. Er moest nog 2,5 m3 zand ingelopen worden.
Maar de P.P. Is bij 88 graden eraf gegaan. In de handdoeken en in de koelkast, klein uurtje gewacht en zand gelopen en daarna gepuild.  Ik had het nog nooit gegeten maar met de...
ubenyjyr.jpg

Van Dominique... Bedankt voor het recept, valt erg in de smaak hier!
Was het een geweldig broodje.....

 
Als je een foto van je eindresultaat plaatst dan kunnen we je een knorretje toekennen ;)

En volgende keer niet de koelkast in met je PP. Gewoon in de folie laten rusten op je aanrecht. Het is echt een rustperiode zodat de sappen zich kunnen verdelen, meteen de koelkast in is een hele grote overgang voor je vlees en niet goed voor de koelkast.
 
Terug
Bovenaan Onderaan