- Berichten
- 83
Afgelopen zaterdag mijn eerst MOINK balls gemaakt, recept a la NOSKOS met eigengemaakte Rub.
Was heerlijk, maar ik vond het erg zout ook al had ik het zout in de rub gehalveerd. Wellicht komt het omdat wij sowieso vrij zoutarm eten normaal gesproken.
Ook zonder het spek was het gehakt nog vrij zout. Is er ook ander spek (minder zout) wat ik wellicht beter kan gebruiken?
Rubben ging ook goed, heb de balletjes in een braadslede gelegd en daarna de rub in de braadslede gestrooid. Paar keer goed schudden met de braadslede en de balletjes zitten goed in de rub.
Was heerlijk, maar ik vond het erg zout ook al had ik het zout in de rub gehalveerd. Wellicht komt het omdat wij sowieso vrij zoutarm eten normaal gesproken.
Ook zonder het spek was het gehakt nog vrij zout. Is er ook ander spek (minder zout) wat ik wellicht beter kan gebruiken?
Rubben ging ook goed, heb de balletjes in een braadslede gelegd en daarna de rub in de braadslede gestrooid. Paar keer goed schudden met de braadslede en de balletjes zitten goed in de rub.