BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste 'longrun spareribs' - wauw wat ontzettend lekker!!

  • Onderwerp starter Klapgeest
  • Startdatum
K

Klapgeest

Gast
De foto's zeggen genoeg - met dank aan de tips van EasterWood BBQ
Jammer genoeg kan ik jullie niet van de intens lekkere geur kan laten meegenieten. :)










 
Nou die lust ik ook wel, yum yum
 
Tja nu ben je verpest en kan je in niet 1 restaurant meer ribbels eten.....

Ziet er yummie uit hoor!
 
Lekuuuh!!!
 
Lin zei:
Tja nu ben je verpest en kan je in niet 1 restaurant meer ribbels eten.....

Ziet er yummie uit hoor!


Hahaha klopt helemaal - Ribbels alleen nog @home!  ;)
 
Lin zei:
Tja nu ben je verpest en kan je in niet 1 restaurant meer ribbels eten.....

Ziet er yummie uit hoor!

Zoooo herkenbaar haha o zo waar!

Heb je ook rookhout gebruikt?
 
zien er heerlijk uit
 
En dan is dit nog de snelle easterwoodmethode. Moet je eens 3-2-1 gaan....
Maar heerlijk genoten dus? Altijd fijn hoor ribs. Ik denk dat ik dat ook het allerlekkerste van de Q vind.
 
Mooie dikke ribbels!
 
Wow die zijn er top uit!

En verder wat Domi zegt...
Dominique zei:
En dan is dit nog de snelle easterwoodmethode. Moet je eens 3-2-1 gaan....
Maar heerlijk genoten dus? Altijd fijn hoor ribs. Ik denk dat ik dat ook het allerlekkerste van de Q vind.

(he Domi we zijn het eens eens =)) )
 
LOL! Erg leuk die reacties!! Ik heb inmiddels een spareribrekje bij bol.com besteld - de volgende run dus n?g meer van dit lekkers ;-)
p.s. hoe werkt dat hier met die stickers - wat is het nut en hoe krijg je ze??
 
Schutn zei:
De badges zijn er alleen maar om over "op te scheppen". Ze voegen niets toe....

Haha zou ik ook zeggen met alleen maar een kippetje... haha!  :D
 
Lekker hoor, op de to do
 
Terug
Bovenaan Onderaan