BasBQ
Beef en Steak

mijn eerste keer Pulled Pork

 
 
 

RvdK

Stoker
Berichten
422
Gisteren was het eindelijk zover mijn 1e PP ging op de BBQ.
Ik heb gebruikt gemaakt zoals vele hier op het forum van het wedstrijd recept (daarvoor dank).
IMG_20160608_091014_zpsniqao5y1.jpg.html]
 
IMG_20160608_091014_zpsniqao5y1.jpg
[/URL][/img]
 
de foto`s plaatsen weer niet.
maar ze komen er op te staan.
 
Ik was gisteren om 10:00 begonnen en rond 20:30 was het eindelijk zover ik had de magische 88 graden bereikt.
Na een uurtje te laten rusten kon ik eindelijk het vlees uit elkaar halen en op een broodje leggen.
Samen met mijn vrouw hebben meteen een heerlijk broodje PP gegeten.
Dit was de 1e keer PP maar zeker niet de laatste.
Een nieuw stuk Procureur ligt nu al klaar in de vriezer.

foto`s volgen nog (als ik heb uitgevogeld hoe dat het moet).
 
Nieuwe poging voor de foto`s
IMG_20160608_091005_zpssotyzziq.jpg
[/URL][/img]
 
het wil niet lukken.
wat doe ik fout HELP.
ik kopieer de img url van photobucket tussen de 2 img tags en het lukt niet.
 
nog een poging
IMG_20160608_091005_zpssotyzziq.jpg


jippie het lukt

Net voor dat het op de BBQ ging
 
Mijn Snake setup voor mijn 1e low and slow. :D
heeft het ruim 10,5 uur vol gehouden.
IMG_20160608_092427_zps93qchykx.jpg
 
Het resultaat na 10,5 uur en 1 uur rust. :)
IMG_20160608_213923_zpspxayneuy.jpg
 
Een bakje vol heerlijkheid  :D
IMG_20160608_214851_zpskclwwdgl.jpg


:D :D :D
 
Waar het allemaal om te doen was een heerlijk broodje PP.  :D :D
IMG_20160608_215447_zpsjw85gwa2.jpg


Heeeerlijk, nogmaals dank voor het posten van het recept  :D =D> =D> =D>

 
Welke briketten heb je gebruikt?
Dit: zie het al, Flamy. Nice work
 
Maccie zei:
Ziet er heerlijk uit.

Heb je nog een foto van het vlees op de Q?
Helaas niet, ben ik vergeten te maken. :blush:
Maar de volgende keer ga ik die zeker maken. :D
 
Lekker! PP blijft leuk om te maken en heerlijk om te eten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan