Gisteren voor de eerste keer PP klaargemaakt, hij lag al enkele weken in de vriezer maar donderdagavond verhuist naar de koelkast.
Zaterdag morgen ge?njecteerd en in de rub gezet, in de folie en terug de koelkast in.
Zondag morgen de weber klaar gemaakt , zo'n 40'koude kokosbriketten in de mand en daar heb ik 10 gloeiende in de hoek bovenop gelegd, het was de eerste slow sessie maar ik kon de temp redelijk makkelijk tussen de 110 en 120 gr houden.
Om 8 uur het vlees erop en ongeveer 6 uur later een kern temp van ongeveer 75 ( dacht ik!!!) vlees eraf en in de zilverfolie en terug erop, maar toen na terug plaatsen van de temp sonde bleek de temp maar 64 gr te zijn? Zou het kunnen dat de sonde te dicht op het bot geplaatst was?
Om een lang verhaal kort te houden hij heeft er in totaal 13 uur opgelegen tot een kern temp van 88 gr bereikt was, maar het resultaat was een heerlijk malse en sappig broodje PP
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Zaterdag morgen ge?njecteerd en in de rub gezet, in de folie en terug de koelkast in.


Zondag morgen de weber klaar gemaakt , zo'n 40'koude kokosbriketten in de mand en daar heb ik 10 gloeiende in de hoek bovenop gelegd, het was de eerste slow sessie maar ik kon de temp redelijk makkelijk tussen de 110 en 120 gr houden.


Om 8 uur het vlees erop en ongeveer 6 uur later een kern temp van ongeveer 75 ( dacht ik!!!) vlees eraf en in de zilverfolie en terug erop, maar toen na terug plaatsen van de temp sonde bleek de temp maar 64 gr te zijn? Zou het kunnen dat de sonde te dicht op het bot geplaatst was?



Om een lang verhaal kort te houden hij heeft er in totaal 13 uur opgelegen tot een kern temp van 88 gr bereikt was, maar het resultaat was een heerlijk malse en sappig broodje PP



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk