B
Bosjesman
Gast
Hallo allemaal,
Een collega wees me op dit genootschap. Ik ben zeker (nog) geen fanatiekeling achter de BBQ. Aan de andere kant ben ik het ook meer dan zat om, als er dan toch gebarbecued wordt, van die aangebrande zooi te moeten eten. Als ik binnen iets te eten klaar maak dan moet dat ook smaakvol en -af en toe- als het even kan culinair zijn. Waarom dan ook niet dat buiten ook eens proberen. Op aanraden van collega Sander heb ik inmiddels het boek Culinair Barbecue?n van Steven Raichlen, een kleine Weber BBQ en bijbehorend gereedschap aangeschaft. Op dit forum hoop ik nog de nodige inspiratie te verzamelen.
Wie weet gaat er deze zomer een wereld voor me open
Jan
Een collega wees me op dit genootschap. Ik ben zeker (nog) geen fanatiekeling achter de BBQ. Aan de andere kant ben ik het ook meer dan zat om, als er dan toch gebarbecued wordt, van die aangebrande zooi te moeten eten. Als ik binnen iets te eten klaar maak dan moet dat ook smaakvol en -af en toe- als het even kan culinair zijn. Waarom dan ook niet dat buiten ook eens proberen. Op aanraden van collega Sander heb ik inmiddels het boek Culinair Barbecue?n van Steven Raichlen, een kleine Weber BBQ en bijbehorend gereedschap aangeschaft. Op dit forum hoop ik nog de nodige inspiratie te verzamelen.
Wie weet gaat er deze zomer een wereld voor me open

Jan