BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste forum!

B

Bosjesman

Gast
Hallo allemaal,

Een collega wees me op dit genootschap. Ik ben zeker (nog) geen fanatiekeling achter de BBQ. Aan de andere kant ben ik het ook meer dan zat om, als er dan toch gebarbecued wordt, van die aangebrande zooi te moeten eten. Als ik binnen iets te eten klaar maak dan moet dat ook smaakvol en -af en toe- als het even kan culinair zijn. Waarom dan ook niet dat buiten ook eens proberen. Op aanraden van collega Sander heb ik inmiddels het boek Culinair Barbecue?n van Steven Raichlen, een kleine Weber BBQ en bijbehorend gereedschap aangeschaft. Op dit forum hoop ik nog de nodige inspiratie te verzamelen.

Wie weet gaat er deze zomer een wereld voor me open :)

Jan
 
hoi Jan,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom!
(Probeer de zomer niet af te wachten, zonde van de tijd!)
 
dag Jan, goed dat je dit initiatief hebt genomen; er zit hier veel kennis die je veel meer rendement oplevert dan wanneer je het zelf moet "uitvinden"

Hibachi, Eggs, Basterds, grote, kleine Webers; alles werkt vaak met een beetje advies geweldig.
Je visite zal je dankbaar zijn.

Groeten!
 
Ha die Jan, je hebt een hele fijne verstandige collega! ;)

Welkom hier en heel veel plezier en inspiratie gewenst!
 
Arme stakker....die Sander is een bekende pusher....binnenkort ben je hardstikke verslaafd...
(trillende handen als je een tijd geen houtskool hebt gesnoven)
Welkom dus  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan