- Berichten
- 68
Eerst het kippetje ingesmeerd met standaard BBQ rub zoals beschreven staat in het boek van Steven. Geen beer can gebruikt, maar bitter lemon can 
Kolen aangestoken en de kip er in gezet.
Voor het eerst dat er iets op de BBQ wat langer er langer ligt dan een kwartier. In het begin ging het nogal hard. Schuifjes bijna helemaal dicht en toen bleef de temperatuur gelukkig rond 175 C.
De smaak was op zich prima, maar had wel het idee dat ik de volgende keer wat meer kruiden kan gebruiken. In al het enthousiasme vergeten een foto van het resultaat weten te maken. Leermomentje, volgende keer beter :-S


Kolen aangestoken en de kip er in gezet.

Voor het eerst dat er iets op de BBQ wat langer er langer ligt dan een kwartier. In het begin ging het nogal hard. Schuifjes bijna helemaal dicht en toen bleef de temperatuur gelukkig rond 175 C.
De smaak was op zich prima, maar had wel het idee dat ik de volgende keer wat meer kruiden kan gebruiken. In al het enthousiasme vergeten een foto van het resultaat weten te maken. Leermomentje, volgende keer beter :-S