- Berichten
- 115
Vandaag mijn eerste bcc op de Weber klaargemaakt. Voor de rub heb ik weer even de site van Noskos geraadpleegd. Vanmiddag het kippetje lekker ingesmeerd. Einde van de middag de Q opgestookt, wat appel rookhout toegevoegd.
Na een paar minuten roken wilde ik even stiekem kijken. Tot mijn schrik zag ik dat de dame was omgevallen. (Ik had bij het perforeren van het blikje helaas wat deuken in het blikje gemaakt. Hierdoor stond ze niet echt stabiel). Ik heb haar gelukkig weer rechtop kunnen zetten, er was maar weinig bier uitgelopen.
Na 5 kwartier was de kip gaar. Ik heb haar op het aanrecht nog even in folie laten staan terwijl ik de frites ging bakken. Het resultaat was heerlijk, mijn vrouw en dochters waren weer enthousiast. Deze gaan we vaker maken!
Dank voor het kijken!



Na een paar minuten roken wilde ik even stiekem kijken. Tot mijn schrik zag ik dat de dame was omgevallen. (Ik had bij het perforeren van het blikje helaas wat deuken in het blikje gemaakt. Hierdoor stond ze niet echt stabiel). Ik heb haar gelukkig weer rechtop kunnen zetten, er was maar weinig bier uitgelopen.

Na 5 kwartier was de kip gaar. Ik heb haar op het aanrecht nog even in folie laten staan terwijl ik de frites ging bakken. Het resultaat was heerlijk, mijn vrouw en dochters waren weer enthousiast. Deze gaan we vaker maken!
Dank voor het kijken!