BasBQ
Beef en Steak

mijn eerste bcc .

 
 

gerarddm

Sprokkelaar
Berichten
40
Vandaag was het dan zover mijn eerste beer can chicken  , mooi kippetje gekocht bij de poelier.




goed in de szeged rub gezet .



het kippetje neemt plaats op zijn hertog jan blik.
de igrill2 temperatuur meter er in .



heb de dome temperatuur ongeveer rond de 180 graden gehouden.
en de kip er af gehaald bij een kern temperatuur van 76 graden.



heb er gelijk wat gepofte aardappels bij gemaakt.
de kip was heerlijk sappig en had een mooi knapperig korstje.
zeker voor herhaling vatbaar.


 
Ziet er goed uit. Waar heb je de temp meter ingestoken (borst stuk?). En tot welke temperatuur heb je het laten garen?
 
RV zei:
Ziet er goed uit. Waar heb je de tempo neger ingestoken (borst stuk?). En tot welke temperatuur heb je het laten garen?

heb de temperatuur meter in het borststuk gestoken, en laten garen tot 76 graden.
 
Lekker hoor en welkom bij de tokkies!
 
Gratz met tokkie!
 
Lekker kippetje, gefeliciteerd met je Tokkie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan