- Berichten
- 40
Vandaag was het dan zover mijn eerste beer can chicken , mooi kippetje gekocht bij de poelier.

goed in de szeged rub gezet .

het kippetje neemt plaats op zijn hertog jan blik.
de igrill2 temperatuur meter er in .

heb de dome temperatuur ongeveer rond de 180 graden gehouden.
en de kip er af gehaald bij een kern temperatuur van 76 graden.

heb er gelijk wat gepofte aardappels bij gemaakt.
de kip was heerlijk sappig en had een mooi knapperig korstje.
zeker voor herhaling vatbaar.


goed in de szeged rub gezet .

het kippetje neemt plaats op zijn hertog jan blik.
de igrill2 temperatuur meter er in .

heb de dome temperatuur ongeveer rond de 180 graden gehouden.
en de kip er af gehaald bij een kern temperatuur van 76 graden.

heb er gelijk wat gepofte aardappels bij gemaakt.
de kip was heerlijk sappig en had een mooi knapperig korstje.
zeker voor herhaling vatbaar.
