Naar aanleiding van de fotowedstrijd ben ik ook maar eens begonnen aan de gehaktballen uit Montreal.
Eerst alles bij elkaar zoeken.

Zie nu dat het gehakt en de jalapeno peper er niet opstaan.
Toen druk bezig met bakken, afkoelen, mengen van alles en het in de koelkast zetten.
Les nr 1: meer foto's maken :-O
Toen de saus gemaakt volgens recept en alles op de bbq onder het genot van een handvol appel rookhout.

Na een ruim uur wachten en de bbq prima rond de 110 graden te hebben gehouden.
Zagen ze er heerlijk uit.

Met dit als eindshot.

Eerst alles bij elkaar zoeken.

Zie nu dat het gehakt en de jalapeno peper er niet opstaan.
Toen druk bezig met bakken, afkoelen, mengen van alles en het in de koelkast zetten.
Les nr 1: meer foto's maken :-O
Toen de saus gemaakt volgens recept en alles op de bbq onder het genot van een handvol appel rookhout.

Na een ruim uur wachten en de bbq prima rond de 110 graden te hebben gehouden.
Zagen ze er heerlijk uit.

Met dit als eindshot.
