- Berichten
- 802
Beste allemaal,
zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel eens hebben is het gevoel ik wil iets maken van wat ik in de vriezer heb liggen maar wat?
voor ik met dit geweldige genootschap in contact kwam had ik geen problemen met de superdunne varkensfilet lapjes van de lidl en nu wel
toen kwam ik op het idee om ze met de standaard rub in te smeren aan een kant dan op te rollen en op te binden tot een rollade.
om nou alleen die kleine rollade te doen, weet je wat, ook een paar MOINK balls maar nu proberen om ze op de goede temperatuur te doen dus tussen de 107-121 celsius en met een beetje hickory
ik wilde op de do ook een broodje bakken deze keer bruin van de lidl
ik moet zeggen dat ik helemaal gelukkig was met de temperatuur, heb op zijn hoogst op 133 graden gezeten maar dat was maar even op het einde.
eindelijk gelukt dank zij jullie geweldige tips!
de rollade was lekker, alleen doe ik hem volgende keer iets korter in de rub. een nacht hoeft niet en het ontneemt vocht aan het vlees, maar de smaak was niet verkeerd
zo zag het er aan de binnenkant uit 63 graden was de kerntemp.
gisteren ook de winning aardappelsalade van Mike gemaakt, alleen met gekocht spek en frietlijn van remia (minder vet)
deze salade is super en vandaag na een dagje intrekken nog beter!
en zo zag mijn bordje eruit
zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel eens hebben is het gevoel ik wil iets maken van wat ik in de vriezer heb liggen maar wat?
voor ik met dit geweldige genootschap in contact kwam had ik geen problemen met de superdunne varkensfilet lapjes van de lidl en nu wel

toen kwam ik op het idee om ze met de standaard rub in te smeren aan een kant dan op te rollen en op te binden tot een rollade.

om nou alleen die kleine rollade te doen, weet je wat, ook een paar MOINK balls maar nu proberen om ze op de goede temperatuur te doen dus tussen de 107-121 celsius en met een beetje hickory

ik wilde op de do ook een broodje bakken deze keer bruin van de lidl

ik moet zeggen dat ik helemaal gelukkig was met de temperatuur, heb op zijn hoogst op 133 graden gezeten maar dat was maar even op het einde.
eindelijk gelukt dank zij jullie geweldige tips!
de rollade was lekker, alleen doe ik hem volgende keer iets korter in de rub. een nacht hoeft niet en het ontneemt vocht aan het vlees, maar de smaak was niet verkeerd
zo zag het er aan de binnenkant uit 63 graden was de kerntemp.

gisteren ook de winning aardappelsalade van Mike gemaakt, alleen met gekocht spek en frietlijn van remia (minder vet)
deze salade is super en vandaag na een dagje intrekken nog beter!
en zo zag mijn bordje eruit
