Gisteren tussen de regenbuien door weer een heer BCC kunnen maken. Iets meer moeite deze keer met de temp beheersing, ging me eigenlijk iets te snel. Bleef wel aardig onder de 160 graden maar kern temperatuur steeg snel. Dus uiteindelijk binnen een uur deze heerlijke kip kunnen eten!

Deze rub nu voor de 2e gemaakt, de inhoud ervan:
- 10 gram grof zeezout
- 7 gram zwarte peperkorrels
- 2 gram rozemarijn
- 2 gram chilivlokken
- 1 geraspte schil van een citroen
Dit allemaal door de vijzel en even rustig een uurtje laten vermengen.
Voor de biervulling deze keer een heerlijke blonde gebruikt:

Klaar om gegaard te worden:

Na ongeveer 50 minuten klaar om afgelakt te worden:

En het uiteindelijke resultaat:

Foto's van het klaarmaken en opeten heb ik helaas niet gemaakt; hij was te snel opgegeten door de kinderen en onszelf

Deze rub nu voor de 2e gemaakt, de inhoud ervan:
- 10 gram grof zeezout
- 7 gram zwarte peperkorrels
- 2 gram rozemarijn
- 2 gram chilivlokken
- 1 geraspte schil van een citroen
Dit allemaal door de vijzel en even rustig een uurtje laten vermengen.
Voor de biervulling deze keer een heerlijke blonde gebruikt:

Klaar om gegaard te worden:

Na ongeveer 50 minuten klaar om afgelakt te worden:

En het uiteindelijke resultaat:

Foto's van het klaarmaken en opeten heb ik helaas niet gemaakt; hij was te snel opgegeten door de kinderen en onszelf
