BasBQ
Beef en Steak

mijn 3e pp

 
 

miep

Pitmaster
Berichten
805
allo allemaal,
zoals bekend gisteren rub en injectie vloeistof na wedstrijd recept
southern succor rub(ik hoop dat ik het goed schrijf)
Was hiervoor misschien iets te zuinig met de rub, maar las ergens hier niet te zuinig mee te zijn......
Mijn stukje procureur was opgebonden als een rolade, wat niet mijn keuze was en waar ik
volgende keer niet voor kies.
projekt ging verder voorspoedig
tussen half 10 en 10 het vlees op de wsm, wat pruimenhout gebruikt, na 4 uur de 74 graden bereikt ,na de glaze bijna 2 uur en toen ingepakt tot 88 graden  16.15 uur, uurtje rusten in alufolie.
hij smaakt lekker met een duidelijk zwart pepertje
al met al tevreden!


 
Ziet er prima uit, mooie donker kleur ook.
 
peciaal voor jullie uit de vriezer gerukt( anders blijf je er van eten)
 
Sorry voor de slechte foto ff snel met tablet maar toch goede impressie
ik was blij met de goede bark
Ben de 1e 2 keer te voorzichtig met de rub geweest....
al doende leert men en de wsm is super!!
 
Mooie donkere pp
 
Graag op een wit bolletje met wat augurk voor mij ;)
 
Ziet er weer mooi uit.

En snel in de vriezer anders blijf je er van eten, dat klinkt wel heel erg bekend :)
Hebben wij hier ook altijd last van.

Nick.
 
Het wedstrijd recept van noskos en de zijne ss smokers is heerlijk
nogmaals dank dat wij dat mogen gebruiken :)
Je eet het zo makkelijk weg en uitdelen gaat ook goed, iedereen blij
 
Ach Miep, wat ziet dat er vreselijk heerlijk uit zeg!
 
water loopt me in de mond
 
Lekkerrrrrr!!!!! ;)
 
Nou, daar mag je mij voor wakker maken hoor!!!
 
Mooi gedaan
 
Terug
Bovenaan Onderaan