Eindelijk tijd voor mijn 1ste sessie Spareribs.
2 mooie Ribs (1,4 kg) van de Hanos
Mooie Porky Rub gebruikt.
Kamado op 120c en wat kersen rookhout toegevoegd. Vervolgens de Ribs indirect op het rooster. Lekbakje met appelsap eronder.
Na 3 uur de Ribs ingepakt met bruine suiker, agave siroop en roomboter. Dit zo’n 1,5 uur op 120c. Daarna Ribs uitgepakt en op het rooster. Lekkere glace erover. Dit voor 45 minuten waarna ze klaar waren.
Lekker met een patatje en sla erbij.. Ben blij dat ik mijn vingers nog heb.. Wat lekker
Gelukkig heb ik nog 2 strengen in de vriezer..
2 mooie Ribs (1,4 kg) van de Hanos
Mooie Porky Rub gebruikt.
Kamado op 120c en wat kersen rookhout toegevoegd. Vervolgens de Ribs indirect op het rooster. Lekbakje met appelsap eronder.
Na 3 uur de Ribs ingepakt met bruine suiker, agave siroop en roomboter. Dit zo’n 1,5 uur op 120c. Daarna Ribs uitgepakt en op het rooster. Lekkere glace erover. Dit voor 45 minuten waarna ze klaar waren.
Lekker met een patatje en sla erbij.. Ben blij dat ik mijn vingers nog heb.. Wat lekker
Gelukkig heb ik nog 2 strengen in de vriezer..