BasBQ
Beef en Steak

Mijn 1ste spareribs

 

Frankreiz

Sprokkelaar
Berichten
32
Eindelijk tijd voor mijn 1ste sessie Spareribs.
2 mooie Ribs (1,4 kg) van de Hanos
Mooie Porky Rub gebruikt.
Kamado op 120c en wat kersen rookhout toegevoegd. Vervolgens de Ribs indirect op het rooster. Lekbakje met appelsap eronder.
Na 3 uur de Ribs ingepakt met bruine suiker, agave siroop en roomboter. Dit zo’n 1,5 uur op 120c. Daarna Ribs uitgepakt en op het rooster. Lekkere glace erover. Dit voor 45 minuten waarna ze klaar waren.
Lekker met een patatje en sla erbij.. Ben blij dat ik mijn vingers nog heb.. Wat lekker
Gelukkig heb ik nog 2 strengen in de vriezer..

BDAB498F-3181-4BD0-88A3-98172FB64061.jpeg

46AA765B-41F1-4D8C-92DF-339D78BDC34F.jpeg

84AAE3DE-D48E-4C51-9C11-2CB93A820DDB.jpeg

AD89143B-8872-4353-94B7-3CBDBCC33D56.jpeg

6CE1694F-B2A7-460D-AEA6-C581038162CF.jpeg

96112B8C-3BBA-428B-979D-15A1D33E392F.jpeg
 
Die zien er heel goed uit!
 
Mooie ribbies.
Had ik best ff willen proeven.
 
Zo, jij heb jezelf goed verpest met deze mooie ribben.
Ga je waarschijnlijk niet of zelden nog bestellen in een restaurant
 
Ja hoor, dat zijn ze. Lekker man

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Die zien er zeker goed uit!

Lekker man.
 
Ziet er smakelijk en erg goed uit, je zal niet zo snel meer kant en klare ribs kopen omdat je dan teleurgesteld wordt.
 
Zozo! Die er echt top uit. Snel ook maar weer maken
 
Ik realiseer me dat het al maaaaaaannnden geleden is dat ik spareribs heb gemaakt. Als ik dit zie, moet ik dat snel weer doen want ik krijg direct trek.
 
Terug
Bovenaan Onderaan