BasBQ
Beef en Steak

mijn 1e keer

 
 

miep

Pitmaster
Berichten
805
Hallo qers,

Ja, ook ik ga er aan geloven ;)
Pulled pork, en eens moet de 1e keer zijn.
Er staat nog steeds een glimmende wsm te wachten en morgen gaat het gebeuren.
Ik heb een kleine procureur gehaald bij slager Krijnen in Hilversum, met het botje los.
Zonder bot 1.7 kg
Leuk om mee te beginnen,
Erg veel vet hoefde er niet af

20130727_200814_zps5c550861.jpg


Toen geinjecteerd en gerubt en in de folie gepakt, kusje gegeven en welterusten gezegd
Morgen vervolg

20130727_202941_zpsc03eee69.jpg


 
Ik zeg: hup Miep!
 
Go Miep!
 
je kan het, ga er voor  :)
 
Ben benieuwd naar je ervaringen hij staat ook bij mij op het verlang lijstje
Dus kan er denk nog wel van leren  :D
 
Ik ga je volgen, succes ! Zal best goedkomen
 
Hhhhmmmm goed begin, succes, inmiddels gestart ?
 
komt er al rook uit de schoorsteen?  :)
 
Haha, mooi niet!
Ik heb foto,s gemaakt ;D
Ff wachten ......
Ze komen zo
 
De wsm heeft een uurtje nodig gehad om op de magische 121 graden celsius  te komen.
Onderste roosters dichtgezet en knorrie er op
Eerste foto klaar voor de start

20130728_090814_zpsc3e67c16.jpg


Hij gaat fijn

20130728_095159_zpse9012871.jpg


En nog even in vol ornaat!

20130728_091032_zpsabf0953b.jpg


En nu wachten tot de temperatuur weer bereikt wordt
Hij bleef zakken dus heb besloten de schuifjes onder iets open te zetten

To be continued






 
Succes Miep!
 
Zo te zien gaat het de goede kant op, dus ik zou zeggen: ga vooral zo door!
 
Zit een beetje te klooien met de temperatuur,  ;)
Hij is van de 180 f af en gaat slow naar de 200f yes!
 
Terug
Bovenaan Onderaan