- Berichten
- 125
Dus... de fotowedstrijd van deze maand gaat over spiezen. Dat moet lukken!
Om een beetje kans te maken moet het dus een fotogenieke spies worden, die het liefst ook nog lekker smaakt.
Ik heb me deze keer laten inspireren door smaken uit het Midden-Oosten. Om te beginnen de biefstuk in een marinade van Ras el Hanout gezet:
Daarna de overige onderdelen gesneden: suçuk (soort Turkse salami), paprika, courgette en haloumi.
De barbecue aangestoken en de spiezen in een paar minuten high and fast gegrild.
We hadden er ook een heerlijke salade bij met cuinoa, rauwkost, gegrilde paprika en olijfjes, met een dressing van Turkse yoghurt en Baba Ganoush. De salade en de dressing waren een fantastische combinatie met de spiezen
Om een beetje kans te maken moet het dus een fotogenieke spies worden, die het liefst ook nog lekker smaakt.
Ik heb me deze keer laten inspireren door smaken uit het Midden-Oosten. Om te beginnen de biefstuk in een marinade van Ras el Hanout gezet:
Daarna de overige onderdelen gesneden: suçuk (soort Turkse salami), paprika, courgette en haloumi.
De barbecue aangestoken en de spiezen in een paar minuten high and fast gegrild.
We hadden er ook een heerlijke salade bij met cuinoa, rauwkost, gegrilde paprika en olijfjes, met een dressing van Turkse yoghurt en Baba Ganoush. De salade en de dressing waren een fantastische combinatie met de spiezen
