Hi all,
Laat ik me even voorstellen. Ik ben Agnes, 52 jaren jong en woon in Eindhoven.
Sinds deze week in het bezit van de grill guru medium. inderdaad.....van de aanbieding van Albert Heijn. Uiteraard al zo ongeveer m’n hele leven in het bezit van een bbq, of moet ik zeggen gril
Ik was al langer aan het verlekkert aan het kijken naar een mooie kamado maar manlief zag daar de meerwaarde niet van in. dat wil zeggen......tot we een keer uitgenodigd waren om te komen bbq-en vanaf een Bastard. Hij was meteen om

Lang verhaal kort.....ik vind koken, bakken en braden ontzettend leuk en mijn man houdt van lekker eten dus win-win.
Ik vraag me trouwens wel af of ik de enige vrouw ben met een man die het allemaal wel prachtig vindt om te zien maar nog mooier om op te eten.
Vandaag heb ik m’n maidenrun gehad.......spareribs volgens de 3-2-1 methode. Man man man wat waren die Lekker.
het gele ernaast is alibi om het toch nog een beetje gezond te laten lijken
Maar ook dat was lekker......ananasstukjes gemarineerd in een saus van agavesiroop met ahornsiroop en gembersiroop.
Ik hoop veel van jullie te kunnen leren!
.
Laat ik me even voorstellen. Ik ben Agnes, 52 jaren jong en woon in Eindhoven.
Sinds deze week in het bezit van de grill guru medium. inderdaad.....van de aanbieding van Albert Heijn. Uiteraard al zo ongeveer m’n hele leven in het bezit van een bbq, of moet ik zeggen gril

Ik was al langer aan het verlekkert aan het kijken naar een mooie kamado maar manlief zag daar de meerwaarde niet van in. dat wil zeggen......tot we een keer uitgenodigd waren om te komen bbq-en vanaf een Bastard. Hij was meteen om



Lang verhaal kort.....ik vind koken, bakken en braden ontzettend leuk en mijn man houdt van lekker eten dus win-win.
Ik vraag me trouwens wel af of ik de enige vrouw ben met een man die het allemaal wel prachtig vindt om te zien maar nog mooier om op te eten.
Vandaag heb ik m’n maidenrun gehad.......spareribs volgens de 3-2-1 methode. Man man man wat waren die Lekker.
het gele ernaast is alibi om het toch nog een beetje gezond te laten lijken

Maar ook dat was lekker......ananasstukjes gemarineerd in een saus van agavesiroop met ahornsiroop en gembersiroop.
Ik hoop veel van jullie te kunnen leren!
.