- Berichten
- 216
Hi allemaal,
Volgende maand ga ik heerlijk bbqen voor mijn collega's. Totaal is het menu voor 10 mensen. Van mijn geweldige werkgever mocht ik alles uitzoeken en de bon declareren, beter wordt het niet
. Nu twijfel ik een beetje of ik niet veel te veel heb. Het zijn allemaal mannen en grote eters.
- plukbrood, twee keer.
- Kiplollies of ABT / moink balls, twijfel over dit tussen gerecht.
-5 racks Iberico spare ribs van een kilo per stuk, dit komt als tussen gerecht.
- hoofdgerecht, 2 x Tomahawk steak. 1.6kg en zelfs 2.1kg
Eentje normale bereiding en andere cavemen style.
- hoofdgerecht, zalm van 1.8kg, dit ga ik maken op cederhout.
-Nagerecht, Apple crumble op de Dutch oven icm ijs en slagroom.
Komen nog side gerechtjes bij zoals salade, enz. Creeer bewust wat tijd tussen het voorgerecht, tussen gerecht en hoofd gerecht dus eten kan zeker zakken.
Achteraf had ik misschien beter een kilo zalm kunnen bestellen. Wat vinden jullie? Zalm halverwege en een andere keer opeten? Volgende week komen er vrienden eten
Volgende maand ga ik heerlijk bbqen voor mijn collega's. Totaal is het menu voor 10 mensen. Van mijn geweldige werkgever mocht ik alles uitzoeken en de bon declareren, beter wordt het niet

- plukbrood, twee keer.
- Kiplollies of ABT / moink balls, twijfel over dit tussen gerecht.
-5 racks Iberico spare ribs van een kilo per stuk, dit komt als tussen gerecht.
- hoofdgerecht, 2 x Tomahawk steak. 1.6kg en zelfs 2.1kg
Eentje normale bereiding en andere cavemen style.
- hoofdgerecht, zalm van 1.8kg, dit ga ik maken op cederhout.
-Nagerecht, Apple crumble op de Dutch oven icm ijs en slagroom.
Komen nog side gerechtjes bij zoals salade, enz. Creeer bewust wat tijd tussen het voorgerecht, tussen gerecht en hoofd gerecht dus eten kan zeker zakken.
Achteraf had ik misschien beter een kilo zalm kunnen bestellen. Wat vinden jullie? Zalm halverwege en een andere keer opeten? Volgende week komen er vrienden eten

