- Berichten
- 72
Goedemiddag allemaal!
Komend weekend krijg ik 2 gasten,
En nu wil ik eigenlijk wel 3 soorten vlees op de kamado bereiden.
Sparribs
Buikspek
En MOINKBalls.
Als ik overal de gemiddelde temperatuur van bekijk kom ik met indirect rond de 110 graden.
Nu heb ik tot dusver alleen maar vlees en een keer een stukje groente tegelijk op de roosters gehad.
Zijn er nog dingen waar ik echt rekening mee moet houden ?
Graag hoor ik jullie ervaringen en tips.
Ik heb 1 thermapen en 1 probe thermometer.
Met vriendelijke groet
Arjan
Komend weekend krijg ik 2 gasten,
En nu wil ik eigenlijk wel 3 soorten vlees op de kamado bereiden.
Sparribs
Buikspek
En MOINKBalls.
Als ik overal de gemiddelde temperatuur van bekijk kom ik met indirect rond de 110 graden.
Nu heb ik tot dusver alleen maar vlees en een keer een stukje groente tegelijk op de roosters gehad.
Zijn er nog dingen waar ik echt rekening mee moet houden ?
Graag hoor ik jullie ervaringen en tips.
Ik heb 1 thermapen en 1 probe thermometer.
Met vriendelijke groet
Arjan
Laatst bewerkt: