BasBQ
Beef en Steak

Menu van de dag

 
 

Rdj

Gemarineerd
Berichten
2.396
Vandaag van alles wat .
Gevulde puntpaprika.
Met kruidenkaas spek rub en afgelakt met honey bbq saus ..
Spekfakkels voor de Kids.

Turksbrood met kruiden olie van
Olijfolie zonnebloemolie paprikapoeder knoflookpoeder pezo peterselie.

Groenten.
Paprika wortel courgette met olie en wat rub .

Ribeye met pannetje ui kastanje champignons.
Pannetje met knoflook boter daar ui met champignons er in met pezo en rozemarijn en wat rub kruiden.
Ribeye was 350 gram maar net niet dik genoeg voor reverse sear . Dus bokke heet grillen.
Seargrate lag er vanaf het begin er al op , dus goed heet.
En indirect rusten tot 56 graden.
En 4 min rusten onder folie op het bord .

Heerlijk gegeten 😋
20220724_164758.jpg

20220724_171159.jpg

20220724_172541.jpg
 
Laatst bewerkt:
Dat is een flink menu! Krijg gelijk weer honger haha
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Dat ziet er allemaal erg goed uit.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Met van alles wat een lekker menu gemaakt
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Leuk gemaakt, zeker de groenten. Altijd een uitdaging om ook iets gezonds erbij te serveren.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Terug
Bovenaan Onderaan