- Berichten
- 286
Deze kan weer van de totdo lijst af
1.5 kg half om half gehakt
1 eetlepel verstegen sparerib kruiden
1 eetlepel Argentina bbq mix ( pit&pit )
1 theelepel five spices ( recept van Ewald, hier op het forum te vinden )
1 theelepel verse tijm
2 eetlepels ketchup
2 eieren
paneermeel
naast het bakje (voor de smaak) wat kruiden uit eigen tuintje
klein beetje beukenhout op het vuur
temperatuur 150 graden

bij 38 graden kerntemperatuur de sneedjes

bij 71 graden kerntemperatuur moppen en "smullen "

1.5 kg half om half gehakt
1 eetlepel verstegen sparerib kruiden
1 eetlepel Argentina bbq mix ( pit&pit )
1 theelepel five spices ( recept van Ewald, hier op het forum te vinden )
1 theelepel verse tijm
2 eetlepels ketchup
2 eieren
paneermeel
naast het bakje (voor de smaak) wat kruiden uit eigen tuintje
klein beetje beukenhout op het vuur
temperatuur 150 graden

bij 38 graden kerntemperatuur de sneedjes

bij 71 graden kerntemperatuur moppen en "smullen "
